Call

Hudba

Hudba je součástí pohřbu a vytváří atmosféru při smutečním obřadu. Může také připomínat zesnulého a jeho oblíbené melodie nebo vyjadřovat pocity pozůstalých ve smutných chvílích.

Můžeme ji rozdělit do několika skupin, které si zvolíte dle konkrétního druhu obřadu a dle vašeho přání:

a) Reprodukovaná hudba je ozvučením vnitřních prostor (některé obřadní síně disponují také zároveň venkovním ozvučením v podobě vnějších reproduktoru). Lze si ji zvolit dle výběru ze seznamu nebo můžete mít vlastní výběr. Hudba bývá většinou složena ze 4 až 5 skladeb. Dále nabízíme variantu hudebního ozvučení se zkušeným varhaníkem a jako doprovod zpěv profesionální zpěvačky

b) Dechová hudba je venkovním doprovodem místa smutečního rozloučení s vaším drahým zesnulým. Kapela se skládá z 10 až 12 muzikantů a výběr skladeb je pak doporučen profesionálním kapelníkem, případně se na písních můžete dohodnou dle vašeho přání.

Hudba začíná hrát 30 min před zahájením obřadu, dále u vynášení rakve, odjezdu pohřebního auta. V případě volby konečného pohřbení do hrobu nebo hrobky jako doprovod průvodu na hřbitov, kde kapela hraje také při spouštění rakve.

Pokud si nebudete vědět rady nebo budete chtít poradit s vhodným výběrem hudby, při vyřízení pohřbu u PÚ CHARITAS, tel. 596 731 195, vám budou naši zkušení zaměstnanci rádi nápomocni.

Máte zájem o tuto službu nebo Vás zajímá více informací?

Mobil

Pevná linka